lefttop
EL COROMINES PREN BARCELONA (dt, 1 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Clic per a ampliar 

[Veure fotos]

El passat 26 d'octubre, l'alumnat de quart d'ESO i batxillerat de l'IES Joan Coromines va realitzar una visita cultural a Barcelona.

Un grup d'alumnes va visitar les instal·lacions de TV3 a Sant Joan d'Espí. Van poder vore els estudis, alguns platós o comprovar com es realitzen els informatius.

[Llegir més...]

Un altre grup va anar als estudis de Catalunya Ràdio. La veritat és que s'ho van passar molt bé. No només van estar als diferents locutoris i estudis de gravació de l'emissora sinó que van fer de públic al programa del matí de Mònica Terribas i fins i tot van intervindre en directe en la secció de lèxic que presenta el conegut escriptor Ramon Solsona. A més, van tenir ocasió de gravar una simulació d'un informatiu i algunes preguntes que s'emetran en el programa «La nit dels ignorants».

Els alumnes d'Història de l'Art i de Plàstica, acompanyats de les seues professores, van anar al Museu Nacional d'Art de Catalunya i van contemplar amb detall la magnífica col·lecció de peces d'art del romànic -una de les millors del món- i també algunes conegudes obres del Modernisme.

Per últim, els de segon de batxillerat van realitzar una visita guiada a l'Institut d'Estudis Catalans. En aquests dies de debats d'accents diacrítics van tindre l'oportunitat de comprovar com es treballa en aquesta institució normativa i també, per últim, van passejar-se pels jardins de Mercè Rodoreda.

De vesprada, tots junts, van prendre literalment la basílica de la Sagrada Família. L'obra va impressionar tothom. Si l'edifici per fora ja resulta espectacular -i més encara amb les explicacions dels guies-, per dins és realment sorprenent amb les combinacions de llums i de columnes.Pgina per imprimir