lefttop
ADÉU AL CURS AL COROMINES (dl, 26 jun 2017)

/ Activitats extraescolars

 Clic per a ampliar

[Veure més fotos]
[Vídeos al Canal Youtube del Coromines]
[La coreo dels profes]

Els passats 21 i 22 de juny l'IES Joan Coromines va acomiadar el curs amb sengles actes a l'Auditori Municipal «Pedro Mercader».

El primer dia va ser el torn de lliurament d'orles i comiat de l'alumnat finalista i va tindre un to especialment emotiu, mentre que el segon -com sempre- va ser per gaudir i passar-ho bé, sense cap més intenció.

[Llegir més...]

L'acte de lliurament d'orles, amenitzat pel nostre alumne Gerard Àvila al piano, es va fer curt. Es nota que hi ha treball darrere i que els protagonistes s'ho prenen seriosament. En primer lloc va haver un record per a Isac Cherta, que ens va deixar encara no fa un any i va ser alumne de l'institut durant cinc cursos. Encara després es van lliurar els premis del segon Concurs de Fotografia «Ferran Royo», el professor que una petjada tan fonda va deixar entre tota la nostra comunitat educativa. I també van rebre el seu reconeixement els guanyadors del Concurs Robotet celebrat a la Universitat Politècnica de València. Després ja tot comiats, emocions, abraçades i alguna que altra llàgrima entre l'alumnat de quart d'ESO i segon de Batxillerat. També es va aprofitar perquè els tutors donaren un diploma a  aquells alumnes amb un expedient acadèmic excel·lent. Les paraules primer del director i després de la presidenta de l'AMPA van posar punt final a una vesprada «Coromines». Des d'ací volem felicitar precisament la presidenta de l'Associació de Pares i Mares, senyora Dolo Cuartero, perquè després de sis curs d'implicació amb la casa ha d'abandonar el seu càrrec; no només felicitats pel treball ben fet sinó, sobretot, gràcies!  El dia 22 ja va ser tot ben diferent. Primer va començar la Big Band Coromines que, dirigida pel mestre Salvador Garcia, va interpretar alguns temes coneguts d'Abba i Alaska. Vídeos d'alumnes i professorat, coreografies, els premis als alumnes amb millor expedient de primer de batxillerat i, com a colofó, la part més esperada amb un bon grapat de professors i professores ballant els més coneguts temes de Rafaella Carrá. L'auditori s'enfonsava. Molta festa i moltes ganes de passar-ho bé. Amb una part del públic sobre l'escenari i al ritme de Pepet i Marieta ens vam acomiadar tots i ens vam desitjar un bon estiu. Un acte «Coromines» en la seua màxima expressió.  

Pgina per imprimir