lefttop
L'IES JOAN COROMINES CONNECTA AMB LA CIÈNCIA [dt, 10 oct 2017]

/ Activitats extraescolars

[Veure fotos]

Clic per a ampliarEl passat 26 de setembre un grup de 70 alumnes de 3ESO i de 4ESO de l'IES Joan Coromines van participar en les activitats organitzades per la Universitat Jaume I de Castelló anomenades “Connecta amb la ciència” i que es van desenvolupar al llarg del matí al Centre Vinalab de Vinaròs.

Aquest curs els tallers van ser:

[Llegir més...]

Pila d'Hidrogen

En aquest taller els van introduir al mon de l'Enginyeria Química. Van vore la problemàtica de l'ús dels combustibles fòssils i la seva substitució per un altre tipus de combustible com és l'hidrogen.

Construcció de gratacels

Se'ls va introduir en el mon de la construcció, sent l'activitat amb més participació dels alumnes. Van aprendre que en aquest tipus d'activitat el treball en equip és molt més profitós que el treball individual.

Vasos

Els alumnes van observar com les característiques d'uns productes canviaven a mesura que se'ls afegien diferents additius. El taller va ser programat pel grau de Química.

Videojocs

El taller programat pel grau d'Enginyeria de Videojocs va donar a conèixer als assistents totes aquelles matèries que són necessàries per desenvolupar un videojoc. També els van ensenyar com es dissenya un videojoc.

Va ser un matí fantàstic on els alumnes van gaudir amb les activitats programades.Pgina per imprimir