lefttop
EL DEPARTAMENT D'INFORMÀTICA I EL SEU ALUMNAT DE L'IES JOAN COROMINES PARTICIPA EN EL GÀMESIS 2017

/ Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

Els alumnes d’informàtica de l'IES Joan Coromines, acompanyats pels professors Juan Botella, Javier Peña i José Carlos Nebot del departament d’Informàtica, van visitar el passat divendres 10 de novembre, el Vinalab de Vinaròs.

[Llegir més...]

L'objectiu de l’activitat era assistir a la cinquena trobada de videojocs al Vinalab. D'una banda han pogut assistir a diverses xerrades. En la primera ens exposaren  les  professions de futur, totes aquelles tasques que estan relacionades amb la creació de videojocs, com ara guionista, historiador o relacions públiques. En la segona xerrada, explicaren el funcionament del grau de videojocs de l'UJI. A continuació, la ponent va fer una mostra de com crear un videojoc d'un avió.

D'altra banda, molt més lúdica, també vam gaudir de la possibilitat de jugar a jocs, tant d'actuals com d'antics. A la vesprada, alguns alumnes van participar als torneigs que havien organitzat com ara de Mario Kart, Call of Duty o Super Smash Bros. El nostre alumne de 1r del grau mitjà d'informàtica,  Marc Castell, va guanyar el torneig de Mario Kart.Pgina per imprimir