Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
L'IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ ESQUIA A PAL-ARINSAL ANDORRA [dv, 23 feb 2018]

/ Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

L'alumnat de l'IES Joan Coromines de Benicarló ha anat a esquiar a Pal-Arinsal a Andorra la setmana del 22 al 26 de gener de 2018, acompanyats pels professors Javier Mateu i Carme Alonso del departament d'Educació Física.

[Llegir més...]

S'ha fet grup amb l'IES Alfred Ayza de Peníscola. L'experiència ha estat molt positiva perquè a més de fer una gran amistat amb l'altre grup s'ha gaudit de la pràctica d'esquí.Hem tingut un temps variadet per a la pràctica de l'esquí.

Tres dies de sol i un dia de neu, molta neu, que no va impedir fer l'activitat. La neu estava inmillorable, espectacular.Tot l'alumnat ha gaudit de la unitat d'activitats a la natura en la pràctica de l'esquí alpí.

Aquest any molts alumnes eren d'iniciació i van millorar moltíssim. La resta va gaudir molt per la quantitat i el bon estat de la neu.Aquesta setmana serveix, a més de fer una pràctica esportiva important a la natura, per millorar la convivència i germanor amb altres grups.

També es va gaudir de Caldea, els alumnes van gaudir de les aigües termals amb els companys, dels dies a l'hotel, de la tarde de compres, del sopar al McDonald's i de la discoteca.

Una setmana, per a molts, inoblidable.Pgina per imprimir