Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
LA DIRECCIÓ US DESITJA BONES FESTES [dl, 21 des 2020]

/ Informacions

Informacions

Benvolguda FAMÍLIA COROMINES,

Com ja sabeu, en l'últim dia del trimestre, els cursos anteriors acostumàvem a fer una petita celebració i es feien activitats per a l'alumnat. Aquest any serà diferent, la situació sanitària no permet aquest tipus de celebracions. Però des de la Direcció de l'IES Joan Coromines no deixarem que la COVID-19 ens lleve la il·lusió i les ganes de desitjar-vos a tots i totes unes bones i merescudes vacances.

No seran unes vacances com els anys anteriors, però continuaran sent el temps per a gaudir de la família i del descans. Gaudiu dels bons moments i cuideu-vos molt. Aquest any més que mai, el desig és, per damunt de tot, que gaudiu de bona salut vosaltres i les vostres famílies.Us desitgem felicitat, salut i alegria i que l'any nou us done tot allò que us fase fClic per ampliareliç. Només ens queda agrair-vos l'esforç, la tasca ben feta i la implicació de cada dia.Una forta abraçada des del cor.

Equip Directiu IES Joan Coromines:

 • Carme Alonso Herrera- Secretària
 • Ignacio Seligra Abella- Vicesecretari
 • José Manuel Lluch Roig-Cap d'Estudis
 • Eloi Forés Roca-Cap d'Estudis
 • M.ª Jesús Castillo García-Cap d'Estudis
 • Javier Mateu Borrás -Vicedirector
 • Begoña Esteller Cardona-Directora
SORTIDA DE L'ALUMNAT 1ESO AL MORRONGO I GURUGÚ [dl, 21 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliarL'alumnat de 1r d'ESO A i C, a l'assignatura del l'àmbit cientificotecnològic, ha visitat aquests dies la platja del Morrongo i del Gurugú. L'objectiu d'aquestes eixides era realitzar observacions del medi natural propi d'aquestes zones. L'alumnat ha pogut veure i descriure algues, mol·luscs, aus marines, vegetació típica costanera, alteracions humanes i interaccions entre els éssers vius dels voltants als seus quaderns d'observació a la natura.

Hem pogut comprovar que hi ha moltíssima contaminació a les nostres costes i que qualsevol desequilibri a aquest entorn pot repercutir negativament al medi ambient.

Si volem gaudir de tota aquesta natura urbana, hem de tractar de reduir el fem que tiren a les platges."1r ESO Àmbit cientificotecnológic—IES JOAN COROMINES.

[Vore fotos]

PROVES HOMOLOGACIÓ D'IDIOMES [dl, 21 des 2020]

/ Convocatòria d'exàmens

Convocatòria d'exàmens

Proves Homologades per l'obtenció del CERTIFICAT DE NIVELL BÀSIC D’ANGLÉS/FRANCÉS cursat per l'alumnat d'Educació Secundaria i Formació Professional del centre.Serveix per accedir al 1r Curs de Nivell INTERMEDI (B1) de les EOI (ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES)

 • Inscripció, del 7 al 20 de gener 2021
 • Les llistes oficials d'admesos es penjaran als taulers d'anuncis del centre.
 • Les proves es realitzaran:
  • ANGLÉS: 15 de febrer 2021
  • FRANCÉS: 12 de febrer 2021

INFORMACIÓ I MATRÍCULA A LA SECRETARIA DEL CENTRE

[Més info...]

BONS RESULTATS AL XLII CONCURS DE TARGETES DE NADAL [dl, 21 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar

A l'IES Joan Coromines continuem d'enhorabona, en aquesta ocasió tornem a estar-ho en la vessant artística. Tres alumnes del nostre centre han rebut distincions en el XLII Concurs de Targetes de Nadal que organitza l'Ajuntament de Benicarló.

 • Premi a la Felicitació Nadalenca en la categoria E: Carla Sanz Fernández d'1ESO
 • Menció Honorífica en la categoria F: Leticia A. Tone de 3r ESO
 • Finalista en la categoria E: Nuria Maria Filip de 1r ESO
CARTA DE LA CONSELLERIA EN AGRAÏMENT A LA COMUNITAT EDUCATIVA [dt, 15 des 2020]

/ Informacions

Informacions

La comunitat educativa està sent un exemple en l'aplicació de les mesures de seguretat, higiene i prevenció enfront de la COVID-19. Fruit d'això, gràcies al vostre  esforç  i  el  del  personal  sanitari,  els resultats  indiquen  que  les  aules educatives són espais amb una baixa prevalença de contagis en COVID-19.

Malgrat  això,  els  centres  educatius  no  són  aliens  a  l'elevat  número  de contagiats existents en el nostre territori...

Llegir carta sencera...

CONCURS ESCOLAR «CAPI, LA FUERZA DEL EQUIPO» AL SALÓ DEL CÒMIC DE VALÈNCIA [dc, 9 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliarDesprés de molts ajornaments deguts a la situació sanitària actual, finalment el 02/11/2020 vam poder lliurar amb molta il·lusió el premi atorgat en la Categoria B de 1r i 2n d'ESO del dit concurs, a l'alumna de l'IES Joan Coromines Angelina Kasyanchuk.

La Comunitat Educativa de l'IES Joan Coromines agraeix a Angelina i al professor Daniel Solórzano la participació i resultat obtingut.

Enhorabona Angelina, eres una gran artista!!

V CONCURS DE FOTOGRAFIA DE NATURA FERRAN ROYO [dc, 9 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliarDesprés de molts ajornaments deguts a la situació sanitària actual, finalment el 2 de novembre de 2020 vam poder lliurar amb molta il·lusió els premis del V Concurs de Fotografia i Natura «Ferran Royo».

Per al Departament de Biologia i Geologia i per a tota la Comunitat Educativa de l'IES Joan Coromines, sempre és un moment molt emotiu en record del nostre benvolgut Ferran.

Tal com vam anunciar en Ràdio Benicarló, mitjançant Retweet Ràdio, les nostres guanyadores del concurs 2020 amb la temàtica: La natura des del teu balcó, són:

 • Emely Pinto Huguet
 • Celia Naranjo García
 • Noa GinerBonet

Enhorabona a les tres!

Vore exposició virtual

PROJECTE PARCS NATURALS [dc. 9 des 2020]

/ Informacions

Informacions

Aquest curs el primer projecte de l'alumnat de 1r d'ESO del Taller d'aprofundiment, us proposa un viatge virtual pels racons més bonics de la nostra terra, un viatge pels Parcs Naturals. Us convidem a gaudir de la riquesa natural dels llocs més emblemàtics.

Un gran treball d'investigació i recerca fet per l'alumnat més jove del nostre centre, enhorabona a aquests grans científics i científiques.

Tot aquest treball el resumim en aquest vídeo.

Gràcies i gaudiu del viatge!

EL SISTEMA SOLAR PER L'ALUMNAT DE PRIMER D'ESO [dv, 13 nov 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

L'alumnat de 1r d'ESO ha realitzat el projecte El Sistema Solar, que ha consistit en recollir informació dels planetes, del Sol i de les distàncies i proporcions que hi ha entre ells. El resultat final ha sigut la construcció de maquetes a escala que reprodueixen el nostre entorn planetari.

Quan ha acabat, l'alumnat de 1r d'ESO reconeix haver gaudit amb aquestes activitats, a més d'haver aprés molts conceptes que els pot servir en el futur.

Vore fotos

RETWEET RÀDIO TORNA A LES ONES [dv,13 nov 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliarEl projecte d’innovació educativa intercentres de Retweet Ràdio que l’IES Joan Coromines, juntament amb els col·legis La Salle i la Consolació i el CEIP Eduardo M. Ródenas, va presentar a la Conselleria d’Educació, ha estat

el més valorat dels 699 projectes

d'innovació educativa presentats en aquesta convocatoria

Llegir més...

<   123456789101112131415161718283848586878   >