Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
ELS CICLES D'ADMINISTRATIU DEL COROMINES VISITEN FORINVEST 2020 [dc, 11 mar 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar 

[Vore fotos]

El passat dimecres 4 de març, l’alumnat de segon de grau mitjà de Gestió Administrativa i del grau superior d’Administració i Finances de l'IES Joan Coromines de Benicarló, vam visitar la Fira de Mostres de València on es duia a terme Forinvest, el major espai de networking financer i empresarial del país.

[Llegir més...]

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA AL JOAN COROMINES [dl, 9 mar 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliar 

[Vore fotos]

Dimecres 4 de març la comunitat educativa de l'IES Joan Coromines hem commemorat el dia internacional de la dona. Tot començà a les 10 del matí a la platja del Morrongo per celebrar la I Marxa de la Dona de l’IES Joan Coromines. L’alumnat de 1r i 2n d’ESO, amb la col·laboració de les seues famílies, especialment mares, va ser capaç d’aconseguir el repte de recórrer la distància que hi ha de punta a punta de la Comunitat Valenciana, més de 300 Km.

[Llegir més...]
PRESENTACIÓ PROJECTE 1ESO SEGON TRIMESTRE [dl, 9 mar 2020]

/ Notícies COVID-19

Notícies COVID-19

Clic per ampliar Suspesa

La Comunitat Educativa de l’IES Joan Coromines, té el gust de convidar-vos a assistir a la presentació de la campanya mediambiental elaborada per l’alumnat de primer d’ESO del nostre centre durant aquest segon trimestre.

Es tracta d’una campanya per a la conscienciació al voltant de la contaminació acústica.

  • DIA: 13 de març de 2020
  • HORA: A les 19:00 h
  • LLOC: Sala d’actes de l'IES Joan Coromines
VIATGE FI DE CURS A ITALIA [dv, 28 feb 2020]

/ Notícies COVID-19

Notícies COVID-19

La direcció del centre,

Convoca a l'alumnat i famílies que participen en l'activitat "Viatge de fi d'estudis", a la reunió informativa en relació a la situació sanitària d'Itàlia, el dilluns dia 2 de març de 2020, a les 19.30h, a la sala d'actes del centre.

Demanem l'assistència de tots els afectats.

I MARXA PER LES DONES DE L'IES JOAN COROMINES [dj, 27 feb 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliarDes de l’IES Joan Coromines ens complau convidar-los a un esdeveniment pioner a Benicarló, on alumnat, professorat i famílies uniran els seus camins per a lluitar conjuntament per una causa comuna.

El proper dimecres 4 de març de 2020, a les 10.20h a la platja del Morrongo, tindrà llocI Marxa de la Dona de l’IES Joan Coromines​.

L’alumnat de 1er i 2on de la ESO es reunirà per fer una marxa solidària pel Passeig Marítim. Aquest alumnat estarà acompanyat pel professorat tutor i per tots els membres de la família de cadascú que vulguen companyar-los i unir-se a la causa.

[Llegir carta i descarregar participació]

L'IES JOAN COROMINES A L'OLIMPÍADA DE BIOLOGIA [dj, 27 feb 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar 

María González, Raúl Checa, Iman Zahaf, María Lorena Fonseca, Elettra Orsi, Bernabé Gallego i Chaymaa El Hamami alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Joan Coromines van acudir a l’Olimpíada de Biologia que es realitza a la Universitat Jaume I de Castelló.

L’objectiu fonamental d’aquesta activitat era estimular l’estudi de les Ciències Biològiques entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica, divulgar la biologia i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la Universitat.

Volem destacar el treball i esforç realitzat per aquests alumnes durant les últimes setmanes per preparar aquesta prova. Vam gaudir d’una experiència molt gratificant i enriquidora.

VISITA A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA [dj, 27 feb 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar

L'alumnat de segon de batxillerat de l'IES Joan Coromines va realitzar un viatge a València per tal de visitar les diferents facultats dels tres campus, el de Tarongers, el de Blasco Ibáñez i el de Burjassot.

La jornada va resultar satisfactòria perquè no només van assistir a tallers i xerrades sobre el seu futur acadèmic immediat i van conéixer de primera mà les instal·lacions sinó perquè també van poder comparar amb altres Universitats de les quals ja posseeixen informació.

EL COROMINES A LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE L’UJI [dl, 24 feb 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

[Vore fotos]

Clic per ampliarL’alumnat de segon de Batxillerat, de l’IES Joan Coromines el passat dia 5 de febrer va assistir a la jornada de portes obertes organitzada per la Universitat Jaume I de Castelló.

Van poder informar-se de primera mà amb professorat i al mateix entorn de quines són les possibilitats acadèmiques que presenta la nostra universitat de referència.

Van visitar les distintes facultats i van poder treure conclusions sobre la conveniència o no dels graus ofertats. Entre les reflexions que se’ls van fer, a banda de les estrictament acadèmiques, cal destacar la que fa referència a la distància que hi ha amb el nostre poble i a la millor comunicació que aquests darrers anys es té gràcies a la major  freqüència de transport públic.

Són diferents els casos d’excompanys que estudien a l’UJI i dormen tots els dies a casa. Entre d’altres, van poder visitar també les instal·lacions de les facultats on d’ací quatre mesos es jugaran una gran part dels seus estudis amb les proves PAU. 

FIRA VIRTUAL D'UNIVERSITATS, UNIFERIA 2020 [dl, 24 feb 2020]

/ Informació del departament d'Orientació

Informació del departament d'Orientació

El departament d'Orientació informa de la possibilitat de visitar UNIferia: Fira virtual d'Universitats.

Crue posa en marxa la segona edició del saló virtual de Grau UNIferia i la primera edició de Màster.

 

Del 17 al 28 de febrer es realitzarà la fira de Grau.

www.uniferia.org

L'IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ ESQUIA A GRANDVALIRA ANDORRA [dv, 14 feb 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar 

[Fotos]

L'alumnat de l'IES Joan Coromines de Benicarló ha anat a esquiar a Soldeu-El Tarter a Andorra la setmana del 27 al 31 de gener de 2020, acompanyats pels professors Javier Mateu i Carme Alonso del departament d'Educació Física.

[Llegir més...]

<   123456789101112131415161718192021222324253545556575   >