Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
L’IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ VA VISITAR EL MUCBE [dl, 22 feb 2021]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar

El passat dia 16 de febrer una part de l’alumnat de l’IES Joan Coromines de Benicarló va visitar el Mucbe. Aquesta sortida, promoguda pel departament de Filosofia, quedava integrada dins l’assignatura de Valors Ètics. L’objectiu era presenciar l'exposició de l’artista barceloní Lluís Ribas «Icones del segle XX». Una mostra formada per 48 retrats de personatges il·lustres de la passada centúria plasmats en oli sobre tela.

[Llegir més...]

LA REVISTA DE SEGON D'ESO A ÉS LA GUANYADORA DEL CONCURS DE PROJECTES INTERDISCIPLINARIS [dj, 28 gen 2021]

/ Concursos

Concursos
Tot i l'adversitat de les circumstàncies, l'alumnat de segon d'ESO ha dissenyat i redactat unes magnífiques revistes durant el primer trimestre del curs.

Durant una setmana s'ha pogut votar per la que més ha agradat. No vol dir això que la guanyadora siga la millor, per l'institut totes són les millors, però sí la que ha obtingut més vots en una votació en què han participat prop de tres-centes persones.

Podeu consultar encara les revistes fent clic ací.

Enhorabona a l'alumnat de 2n d'ESO A i enhorabona, igual d'efusiva, a tot  l'alumnat de tots els grups de segon!PROVA D'ACCÉS A CICLES D'FP 2021 [dt, 26 gen 2021]

/ Proves d'accés a cicles

Proves d'accés a cicles
L'accés a la Formació Professional pot realitzar-se de 2 formes clarament diferenciades:

 • Una, l'accés directe, si es tenen els requisits acadèmics necessaris.
 • Una altra, l'accés a través d'una prova, si no es reunixen els requisits acadèmics.

Per a l'alumnat que no reunix els requisits acadèmics d'accés directe, la legislació vigent establix la possibilitat d'accedir a la Formació Professional sempre que, a través d'una prova regulada per les Administracions Educatives, l'aspirant demostre tindre la preparació suficient per a cursar amb aprofitament aquests ensenyaments.

Inscripció a les proves, calendaris i tota la informació al web de Conselleria

LA NOSTRA ALUMNA LAIA AGUT GUANYA EL SEGON PREMI DEL CONCURS DE LLOES DE SANT ANTONI [dc, 20 gen 2021]

/ Informacions

Informacions

La nostra alumna Laia Agut, de 2n d’ESO C, va guanyar el segon premi del concurs de lloes de sant Antoni d’enguany amb una preciós poema ple d’enginy i de ritme fent referència als temes d’actualitat més candents del nostre poble.

Enhorabona, Laia!

Ací us la deixem perquè en gaudiu.

VOTACIÓ PROJECTE INTERDISCIPLINARI SEGON ESO [dj, 14 gen 2021]

/ Concursos

Concursos

Benvolgudes famílies, alumnat, professorat i personal no docent de l'IES Joan Coromines,

Durant el primer trimestre d'aquest curs pandèmic, tot i les circumstàncies, el centre ha continuat apostant per la innovació i el treball per projectes.

Cada grup de segon d'ESO ha elaborat una revista de continguts i disseny diferents [vull vore-les]  i ara és l'hora de triar quina ha estat la millor per a tots.

Des d'aquest mateix enllaç poden emetre el seu vot entre els dies 18 i 22 de gener. Una vegada comprovades la veracitat de les dades introduïdes pels votants, es donarà a conéixer el resultat de la votació.

Moltes gràcies per la seua participació!

FELICITACIÓ FI D’ANY DE L’ALUMNAT DE TEATRE DE 3r D'ESO [dt, 22 des 2020]

/ Informacions

Informacions

Hem sobreviscut al Bottle Challenge, al Mannequin Challenge, al Swish Swish, a l’Aserejé, als balls del Fortnite i al Gangnam Style. També a l’any 2020.

Feliç 2021!

Vore vídeo

LA DIRECCIÓ US DESITJA BONES FESTES [dl, 21 des 2020]

/ Informacions

Informacions

Benvolguda FAMÍLIA COROMINES,

Com ja sabeu, en l'últim dia del trimestre, els cursos anteriors acostumàvem a fer una petita celebració i es feien activitats per a l'alumnat. Aquest any serà diferent, la situació sanitària no permet aquest tipus de celebracions. Però des de la Direcció de l'IES Joan Coromines no deixarem que la COVID-19 ens lleve la il·lusió i les ganes de desitjar-vos a tots i totes unes bones i merescudes vacances.

No seran unes vacances com els anys anteriors, però continuaran sent el temps per a gaudir de la família i del descans. Gaudiu dels bons moments i cuideu-vos molt. Aquest any més que mai, el desig és, per damunt de tot, que gaudiu de bona salut vosaltres i les vostres famílies.Us desitgem felicitat, salut i alegria i que l'any nou us done tot allò que us fase fClic per ampliareliç. Només ens queda agrair-vos l'esforç, la tasca ben feta i la implicació de cada dia.Una forta abraçada des del cor.

Equip Directiu IES Joan Coromines:

 • Carme Alonso Herrera- Secretària
 • Ignacio Seligra Abella- Vicesecretari
 • José Manuel Lluch Roig-Cap d'Estudis
 • Eloi Forés Roca-Cap d'Estudis
 • M.ª Jesús Castillo García-Cap d'Estudis
 • Javier Mateu Borrás -Vicedirector
 • Begoña Esteller Cardona-Directora
SORTIDA DE L'ALUMNAT 1ESO AL MORRONGO I GURUGÚ [dl, 21 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliarL'alumnat de 1r d'ESO A i C, a l'assignatura del l'àmbit cientificotecnològic, ha visitat aquests dies la platja del Morrongo i del Gurugú. L'objectiu d'aquestes eixides era realitzar observacions del medi natural propi d'aquestes zones. L'alumnat ha pogut veure i descriure algues, mol·luscs, aus marines, vegetació típica costanera, alteracions humanes i interaccions entre els éssers vius dels voltants als seus quaderns d'observació a la natura.

Hem pogut comprovar que hi ha moltíssima contaminació a les nostres costes i que qualsevol desequilibri a aquest entorn pot repercutir negativament al medi ambient.

Si volem gaudir de tota aquesta natura urbana, hem de tractar de reduir el fem que tiren a les platges."1r ESO Àmbit cientificotecnológic—IES JOAN COROMINES.

[Vore fotos]

PROVES HOMOLOGACIÓ D'IDIOMES [dl, 21 des 2020]

/ Convocatòria d'exàmens

Convocatòria d'exàmens

Proves Homologades per l'obtenció del CERTIFICAT DE NIVELL BÀSIC D’ANGLÉS/FRANCÉS cursat per l'alumnat d'Educació Secundaria i Formació Professional del centre.Serveix per accedir al 1r Curs de Nivell INTERMEDI (B1) de les EOI (ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES)

 • Inscripció, del 7 al 20 de gener 2021
 • Les llistes oficials d'admesos es penjaran als taulers d'anuncis del centre.
 • Les proves es realitzaran:
  • ANGLÉS: 15 de febrer 2021
  • FRANCÉS: 12 de febrer 2021

INFORMACIÓ I MATRÍCULA A LA SECRETARIA DEL CENTRE

[Més info...]

BONS RESULTATS AL XLII CONCURS DE TARGETES DE NADAL [dl, 21 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar

A l'IES Joan Coromines continuem d'enhorabona, en aquesta ocasió tornem a estar-ho en la vessant artística. Tres alumnes del nostre centre han rebut distincions en el XLII Concurs de Targetes de Nadal que organitza l'Ajuntament de Benicarló.

 • Premi a la Felicitació Nadalenca en la categoria E: Carla Sanz Fernández d'1ESO
 • Menció Honorífica en la categoria F: Leticia A. Tone de 3r ESO
 • Finalista en la categoria E: Nuria Maria Filip de 1r ESO

    1234567891011121314151617273747576777   >