Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

Tema: Informacions

Els elements nous publicats en aquest tema sn els segents

    123456789101112131415   >

LA NOSTRA ALUMNA LAIA AGUT GUANYA EL SEGON PREMI DEL CONCURS DE LLOES DE SANT ANTONI [dc, 20 gen 2021]

/ Informacions

Informacions

La nostra alumna Laia Agut, de 2n d’ESO C, va guanyar el segon premi del concurs de lloes de sant Antoni d’enguany amb una preciós poema ple d’enginy i de ritme fent referència als temes d’actualitat més candents del nostre poble.

Enhorabona, Laia!

Ací us la deixem perquè en gaudiu.

FELICITACIÓ FI D’ANY DE L’ALUMNAT DE TEATRE DE 3r D'ESO [dt, 22 des 2020]

/ Informacions

Informacions

Hem sobreviscut al Bottle Challenge, al Mannequin Challenge, al Swish Swish, a l’Aserejé, als balls del Fortnite i al Gangnam Style. També a l’any 2020.

Feliç 2021!

Vore vídeo

LA DIRECCIÓ US DESITJA BONES FESTES [dl, 21 des 2020]

/ Informacions

Informacions

Benvolguda FAMÍLIA COROMINES,

Com ja sabeu, en l'últim dia del trimestre, els cursos anteriors acostumàvem a fer una petita celebració i es feien activitats per a l'alumnat. Aquest any serà diferent, la situació sanitària no permet aquest tipus de celebracions. Però des de la Direcció de l'IES Joan Coromines no deixarem que la COVID-19 ens lleve la il·lusió i les ganes de desitjar-vos a tots i totes unes bones i merescudes vacances.

No seran unes vacances com els anys anteriors, però continuaran sent el temps per a gaudir de la família i del descans. Gaudiu dels bons moments i cuideu-vos molt. Aquest any més que mai, el desig és, per damunt de tot, que gaudiu de bona salut vosaltres i les vostres famílies.Us desitgem felicitat, salut i alegria i que l'any nou us done tot allò que us fase fClic per ampliareliç. Només ens queda agrair-vos l'esforç, la tasca ben feta i la implicació de cada dia.Una forta abraçada des del cor.

Equip Directiu IES Joan Coromines:

 • Carme Alonso Herrera- Secretària
 • Ignacio Seligra Abella- Vicesecretari
 • José Manuel Lluch Roig-Cap d'Estudis
 • Eloi Forés Roca-Cap d'Estudis
 • M.ª Jesús Castillo García-Cap d'Estudis
 • Javier Mateu Borrás -Vicedirector
 • Begoña Esteller Cardona-Directora
CARTA DE LA CONSELLERIA EN AGRAÏMENT A LA COMUNITAT EDUCATIVA [dt, 15 des 2020]

/ Informacions

Informacions

La comunitat educativa està sent un exemple en l'aplicació de les mesures de seguretat, higiene i prevenció enfront de la COVID-19. Fruit d'això, gràcies al vostre  esforç  i  el  del  personal  sanitari,  els resultats  indiquen  que  les  aules educatives són espais amb una baixa prevalença de contagis en COVID-19.

Malgrat  això,  els  centres  educatius  no  són  aliens  a  l'elevat  número  de contagiats existents en el nostre territori...

Llegir carta sencera...

PROJECTE PARCS NATURALS [dc. 9 des 2020]

/ Informacions

Informacions

Aquest curs el primer projecte de l'alumnat de 1r d'ESO del Taller d'aprofundiment, us proposa un viatge virtual pels racons més bonics de la nostra terra, un viatge pels Parcs Naturals. Us convidem a gaudir de la riquesa natural dels llocs més emblemàtics.

Un gran treball d'investigació i recerca fet per l'alumnat més jove del nostre centre, enhorabona a aquests grans científics i científiques.

Tot aquest treball el resumim en aquest vídeo.

Gràcies i gaudiu del viatge!

RETWEET RÀDIO TORNA A LES ONES [dv,13 nov 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliarEl projecte d’innovació educativa intercentres de Retweet Ràdio que l’IES Joan Coromines, juntament amb els col·legis La Salle i la Consolació i el CEIP Eduardo M. Ródenas, va presentar a la Conselleria d’Educació, ha estat

el més valorat dels 699 projectes

d'innovació educativa presentats en aquesta convocatoria

Llegir més...

ENS HA DEIXAT MARÍA ESTAÚN [dt, 3 nov 2020]

/ Informacions

Informacions

La matinada de dissabte passat ens va deixar la nostra companya María Estaún, una dona afable, treballadora, molt apreciada pels seus companys i alumnes, magnífica professional i compromesa amb el seu ofici. Tant és així que durant tres cursos va ser directora del nostre centre en uns moments de canvis socials i acadèmics que va superar amb treball i empenta.

Segur que els alumnes de tota la comarca que van cursar estudis de la branca d’Administració i Finances la deuen recordar com el que va ser, una gran persona i una gran professora.

Vaja des de l’IES Joan Coromines el nostre record per María que, encara que fa uns cursos que per motius de salut va haver de plegar, la tenim ben present tots i totes aquelles que vam tindre la sort de compartir claustre amb ella.

PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC PRIMÀRIA [dt, 3 nov 2020]

/ Informacions

Informacions
Clic per ampliarLa direcció de l' IES Joan Coromines i el seu claustre de professorat felicita
 • ELIA ROIG CASTILLO
 • ANIELA PUSCAS
 • MARTA OBIOL MUYAS

i els seus pares i familiars, per haver obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic d'Educació Primària corresponent al curs 2019/2020, tal com es publica en l'annex de la pàgina 40798, de la Resolució de 21 d’octubre de 2020, al DOGV núm. 8937 de 27 d’octubre de 2020.

Aprofitem per agrair-los que hagen confiat l'educació del seu fill/a en nosaltres.

Moltes felicitats!!

PREMI EXTRAORDINARI AL RENDIMENT ACADÈMIC D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA[dl, 2 nov 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliar

La direcció de l' IES Joan Coromines i el seu claustre de professorat felicita

 • RANDA BEN YOUNOUS STITOU
 • ANNA JIMÉNEZ MOLINER
 • BRUNO OBIOL MUYAS

i els seus pares i familiars, per haver obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic d'Educació Secundària corresponent al curs 2019/2020, tal com es publica en l'annex de la pàgina 40649, de la Resolució de 20 d’octubre de 2020, al DOGV núm. 8934 de 26 d’octubre de 2020.Aprofitem per agrair-los que hagen confiat l'educació del seu fill/a en nosaltres.

Moltes felicitats!

CONVALIDACIÓ D'ESTUDIS [dv, 11 set 2020]

/ Informacions

Informacions
A través dels següents enllaços accedireu a la pàgina web de Conselleria on podeu trobar tota la informació sobre convalidació d'estudis que necessiteu, així com els impresos per a la seua sol·licitud.

    123456789101112131415   >