Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
PROJECTE PARCS NATURALS [dc. 9 des 2020]

/ Informacions

Informacions

Aquest curs el primer projecte de l'alumnat de 1r d'ESO del Taller d'aprofundiment, us proposa un viatge virtual pels racons més bonics de la nostra terra, un viatge pels Parcs Naturals. Us convidem a gaudir de la riquesa natural dels llocs més emblemàtics.

Un gran treball d'investigació i recerca fet per l'alumnat més jove del nostre centre, enhorabona a aquests grans científics i científiques.

Tot aquest treball el resumim en aquest vídeo.

Gràcies i gaudiu del viatge!

EL SISTEMA SOLAR PER L'ALUMNAT DE PRIMER D'ESO [dv, 13 nov 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

L'alumnat de 1r d'ESO ha realitzat el projecte El Sistema Solar, que ha consistit en recollir informació dels planetes, del Sol i de les distàncies i proporcions que hi ha entre ells. El resultat final ha sigut la construcció de maquetes a escala que reprodueixen el nostre entorn planetari.

Quan ha acabat, l'alumnat de 1r d'ESO reconeix haver gaudit amb aquestes activitats, a més d'haver aprés molts conceptes que els pot servir en el futur.

Vore fotos

RETWEET RÀDIO TORNA A LES ONES [dv,13 nov 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliarEl projecte d’innovació educativa intercentres de Retweet Ràdio que l’IES Joan Coromines, juntament amb els col·legis La Salle i la Consolació i el CEIP Eduardo M. Ródenas, va presentar a la Conselleria d’Educació, ha estat

el més valorat dels 699 projectes

d'innovació educativa presentats en aquesta convocatoria

Llegir més...

ENS HA DEIXAT MARÍA ESTAÚN [dt, 3 nov 2020]

/ Informacions

Informacions

La matinada de dissabte passat ens va deixar la nostra companya María Estaún, una dona afable, treballadora, molt apreciada pels seus companys i alumnes, magnífica professional i compromesa amb el seu ofici. Tant és així que durant tres cursos va ser directora del nostre centre en uns moments de canvis socials i acadèmics que va superar amb treball i empenta.

Segur que els alumnes de tota la comarca que van cursar estudis de la branca d’Administració i Finances la deuen recordar com el que va ser, una gran persona i una gran professora.

Vaja des de l’IES Joan Coromines el nostre record per María que, encara que fa uns cursos que per motius de salut va haver de plegar, la tenim ben present tots i totes aquelles que vam tindre la sort de compartir claustre amb ella.

PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC PRIMÀRIA [dt, 3 nov 2020]

/ Informacions

Informacions
Clic per ampliarLa direcció de l' IES Joan Coromines i el seu claustre de professorat felicita
  • ELIA ROIG CASTILLO
  • ANIELA PUSCAS
  • MARTA OBIOL MUYAS

i els seus pares i familiars, per haver obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic d'Educació Primària corresponent al curs 2019/2020, tal com es publica en l'annex de la pàgina 40798, de la Resolució de 21 d’octubre de 2020, al DOGV núm. 8937 de 27 d’octubre de 2020.

Aprofitem per agrair-los que hagen confiat l'educació del seu fill/a en nosaltres.

Moltes felicitats!!

PREMI EXTRAORDINARI AL RENDIMENT ACADÈMIC D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA[dl, 2 nov 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliar

La direcció de l' IES Joan Coromines i el seu claustre de professorat felicita

  • RANDA BEN YOUNOUS STITOU
  • ANNA JIMÉNEZ MOLINER
  • BRUNO OBIOL MUYAS

i els seus pares i familiars, per haver obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic d'Educació Secundària corresponent al curs 2019/2020, tal com es publica en l'annex de la pàgina 40649, de la Resolució de 20 d’octubre de 2020, al DOGV núm. 8934 de 26 d’octubre de 2020.Aprofitem per agrair-los que hagen confiat l'educació del seu fill/a en nosaltres.

Moltes felicitats!

LLIURAMENT DELS PREMIS DE RELAT BREU “JAUME GOZALBO” [dl, 26 oct 2020]

/ Concursos

Concursos

Clic per ampliarEl passat dia 22 d’octubre, després dels ajornaments corresponents provocatsper la pandèmia, es van lliurar en un acte senzill però molt emotiu els premis de Relat Breu «Jaume Gozalbo» que s’atorguen a l’IES Joan Coromines per tal de conservar en la memòria un dels homes que més ha marcat l’educació de molts i molts benicarlandos.

Mari Carmen Beltrán i Àlex Gozalbo, acompanyats de la directora del centre, van ser els encarregats d’encoratjar l’alumnat guanyador perquè continuen amb la seua afició per l’escriptura en valencià i de felicitar-los pel magnífic nivell dels seues escrits.

Els guanyadors, recordem-ho, van ser:

[Llegir més...]

CONVALIDACIÓ D'ESTUDIS [dv, 11 set 2020]

/ Informacions

Informacions
A través dels següents enllaços accedireu a la pàgina web de Conselleria on podeu trobar tota la informació sobre convalidació d'estudis que necessiteu, així com els impresos per a la seua sol·licitud.
PREMIATS DEL COROMINES A LES XXIV BEQUES EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA 2020 [dv,11 set 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliar 

Marta Mejias Senar i Andreu Llopis Tejedor, van obtenir la beca a l'excel·lència que atorga la Caixa Rural de Benicarló als seus associats més brillants.

Des de l'IES Joan Coromines els felicitem a ells i les seues famílies i els desitgem el millor pel seu futur com a universitaris.

INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ EOI MAESTRAT [dc, 9 set 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliarBenvolguts/benvolgudes,

Entre el 15 i el 17 de setembre estarà obert el segon període d’inscripció a les Escoles Oficials d'Idiomes de tota la Comunitat Valenciana.Trobareu tota la informació a la nostra pàgina web:

https://mestreacasa.gva.es/web/eoimaestrat

Salutacions.

<   123456789101112131415161718283848586878   >