Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

Tema: Activitats extraescolars

Els elements nous publicats en aquest tema sn els segents

<   1111213141516171819202122232425262728293031   >

CONNECTA AMB LA CIÈNCIA [ampliar...](dl, 3 nov 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Dimecres 29 d’octubre, l’alumnat de 4t d’ESO de l’IES Joan Coromines va visitar Vinalab, el centre ubicat a Vinaròs on l’UJI ofereix una sèrie de tallers sota el títol “Connecta amb la ciència”.  Dividits en grups van participar en diverses activitats relacionades amb diferents àmbits científics. Guiats per professors de diverses especialitats, van comprovar com les matemàtiques són presents fins i tot en l’àmbit cinematogràfic, i com aquest pensament matemàtic és ben útil a l’hora de resoldre enigmes; ells mateixos van participar en una mena de concurs per resoldre’n uns quants, seleccionats entre algunes sèries i pel·lícules conegudes.

[Feu click a la barra de títol per llegir més]

Veure fotos

EL JOAN COROMINES A L'HORT DE LES FLORS (dc, 10 set 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

L’IES Joan Coromines convida a Mariano Bueno per parlar de l'Hort de les Flors. Després els alumnes l'han pogut visitar, veient que és possible conrear un hort amb armonia amb el medi ambient.

Veure fotos

L’Hort de les Flors continua la seua evolució fent factible l’aliatge entre els àmbits de l’ecologia i la pedagogia oferint recursos didàctics no sols als col·lectius que ja disposaven dels diferents bancals sinò també als centres de la ciutat.

FI DE CURS AL COROMINES [ampliar...] (dc, 25 jun 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

[Visitar àlbum de fotos]

[La coreo dels profes!!]

[Vídeo de tot l'acte]

Aquest passat cap de setmana es van celebrar els actes de final de curs de l'IES Joan Coromines. El dijous dia 18, a l'incomparable escenari del Magatzem de la Mar, es va graduar l'alumnat de quart d'ESO i segon de Batxillerat. Va ser un acte solemne, amb parlaments molt emotius i ple de joia. A més va coincidir amb el moment que els alumnes que havien anat a les proves PAU van saber tots que havien aprovat. Els corresponents lliuraments d'orles i diplomes, els vídeos més espectaculars i la música més solemne. Tothom es va emocionar amb les paraules de Júlia Febrer, que després de pensar-s'ho molt i molt bé ha decidit -quina llàstima- jubilar-se.

Fes clic al títol d'aquesta notícia per a ampliar-la

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

L’alumnat de tercer de PDC de l’IES Joan Coromines va realitzar la passada setmana una sortida a Peníscola.

De bon matí es va eixir de la porta de l’institut per anar a peu fins el Castell del Papa Luna. Allí van poder visitar les instal·lacions de l’edifici més emblemàtic de la comarca i van poder aprendre alguna cosa més sobre la vida del Papa Luna. Van aprofitar l’ocasió per visitar també una exposició que hi ha sobre l’ordre dels Mestres del Temple, molt didàctica i força interessant.

Per llegir més fes clic a la barra de títol

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Divendres passat 30 de maig es va celebrar a la Sala d'actes del Centre de Postgrau i Formació Continuada de l'UJI, l'acte de lliurament de premis de les Olimpíades Acadèmiques que aquesta Universitat convoca cada any.

Entre els finalistes cal destacar tres alumnes de l'IES JOAN COROMINES de Benicarló: IVAN PINTO HUGUET, de primer de batxillerat, guanyador del primer premi de l'Olimpíada  de Matemàtiques,i la parella formada per les alumnes SHELENA BOSCH JIMÉNEZ i LAURA RUIZ GONZÁLEZ, de segon de batxillerat, guanyadores del tercer premi de l'Olimpíada de Valencià. Acompanyats pels seus professors i els seus familiars, van rebre les medalles i diplomes que acrediten els mèrits obtinguts en aquestes proves.

Per llegir més feu clic a la barra de títol 

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Uns nombrosa representació dels alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat de l'IES Joan Coromines  van fer una excursió el passat dia 20 al Parc Natural dels Ports (o al Port, tal com l'anomena la gent del territori). La sortida va estar organitzada pel Departament de Ciències Naturals del Centre,  havent-hi col·laborat també altres departaments didàctics.

Per llegir més fes clic a la barra de títol

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Dissabte 10 de maig es va celebrar a l'IES la Plana de Castelló la fase provincial de la XXV Olimpíada Matemàtica, en la qual van participar 360 xiques i xics representants dels centres educatius de la província de Castelló. L’equip que aquest any 2014 representava l’IES JOAN COROMINES estava format pels  alumnes Denisa Dordea, Karim Lahmani i Víctor García de 1ESO, Rony Encalada, Pau Colàs, Víctor Monserrat, Manuel Serrano i Mohamed el Hamami de 2ESO; Luís Carlos Pinto, Mireia Prats i Lluís Lumbreras de 4ESO, i els professors Manuel Serrano Orenga i Héctor A. Gómez Aguado.

Al llarg de la jornada els alumnes van gaudir de resoldre diversos problemes que se’ls van plantejar, de manera individual o en equip. Els equips estaven formats per un alumne de cada centre.Cap a les 7.00 de la vesprada, al Palau de la Festa de Castelló, amb la presència dels pares dels participants, es va fer entrega dels diplomes de articipació i dels premis aconseguits pels alumnes. L’alumne Manuel Serrano Juan, de 2ESO va ser un dels guanyadors en la categoria de 1r Cicle d’ESO, i representarà la província de Castelló, en la fase Autonòmica de la XXV Olimpíada Matemàtica, que se celebrarà el proper 31 de maig i 1 de juny a Xest.

Enhorabona Manuel !!!

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

BIANKA MONTES, alumna de Religió de 1er d'ESO del IES Joan Coromines, ha resultat finalista per la diòcesi de Tortosa en el XV Concurs Bíblic de Dibuix, que s'organitza per part de la Federació de Cristians de Catalunya.

Han estat un total de 22.138 els dibuixos presentats en les diverses diòcesis i modalitats. De tots ells, s'han premiat al voltant de 70 dibuixos. Bianka ha quedat entre els 8 guanyadors de la nostra diòcesi.

Enhorabona!!

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El dijous, 20 de març, es va celebrar a la Comunitat Valenciana la XIX edició de la prova CANGUR de Matemàtiques, en la qual van participar quasi 5000 xics i xiques representants dels centres educatius de tota la Comunitat. L’equip que aquest any 2014 presentava l’IES JOAN COROMINES estava format pels alumnes Luís Carlos Pinto, Mireia Prats, Albert Miñana i Lluís Lumbreras de 4ESO i Ivan Estupiñà i Ivan Pinto de 1BAT, i els professors Héctor A. Gómez Aguado i Manuel Serrano Orenga. Els alumnes van fer la prova en l'IES Els Ports de Morella.

L’alumne Ivan Pinto Huguet va ser un dels guanyadors en el nivell 3 (1r Batxillerat). Aquest premi el rebrà el proper divendres 23 de maig a l'Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Aquest no és l’únic premi que Iván Pinto rep en aquest curs 2013/2014 enuna competició d’habilitats matemàtiques, ja que el 17 de gener va guanyar a l'UJI de Castelló la fase provincial de la 50a Olimpíada Matemàtica Espanyola.

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Shelena Jiménez i Laura Ruiz, alumnes de segon de batxillerat de l'IES Joan Coromines, han obtingut el tercer premi en l'Olimpíada de Valencià celebrada a la Facultat de Ciències Humanes de la Universitat Jaume I el passat mes d'abril.

El premi el rebran en un acte institucional que se celebrarà a Castelló i que comptarà amb la presència de les autoritats acadèmiques de l'UJI. A la prova es van presentar vuitanta-vuit parelles de diferents instituts de la província i de les quinze primeres classificades sis van ser del Joan Coromines.

Cal, per tant, felicitar  les guanyadores i la resta de parelles pel seu bon paper i també els professors Marta Bueno i Pere Ferrer que en van fer la preparació.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-los que l’AMPA ha finançat totes les despeses que ha suposat l’organització d’aquesta activitat per a aquells alumnes que són membres de l’AMPA.

Volem donar les gràcies novament a aquelles famílies que aquest curs han decidit formar part de la nostra associació!!!

<   1111213141516171819202122232425262728293031   >