Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

Tema: Activitats extraescolars

Els elements nous publicats en aquest tema sn els segents

<   1111213141516171819202122232425262728293031   >

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Manuel Serrano Juan, alumne de segon d'ESO de l'IES Joan Coromines de Benicarló, va aconseguir el primer premi de les proves d'aptituds matemàtiques de la primer a edició del Corrematemàtiques, concurs adreçat a alumnes de primer i segon d'ESO.

La prova, d'àmbit provincial i organitzada per la Diputació i l'Ajuntament de Castelló, es va celebrar el passat dia 9 d'abril simultàniament en diferents instituts de la província.

Cal felicitar Manuel i el seu professorat per aquesta magnífica classificació.
ALUMNAT DE L'IES JOAN COROMINES A L'ENGLISH WEEK

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Coincidint amb el final de trimestre, un grup de 40 alumnes de l'IES Joan Coromines de 2n i 3r ESO van gaudir d'una experiència inoblidable a l'English Week a Santa Susanna (Barcelona).

Van fer esports d'aventura, piragüisme, orientació i equitació. Les classes d'anglés es van impartir a l'aire lliure i a través del joc es van realitzar activitats comunicatives. El professorat era natiu, jove, amb moltes ganes de treballar i de passar-ho bé amb l'alumnat.

Durant l'estada es va seguir una rutina en la qual es van incloure les activitats d'aprenentatge, el menjador, la discoteca "light" cada nit després de sopar i, finalment,  el repòs en cabanes. Sens dubte, una setmana fantàstica que els alumnes tardaran a oblidar.

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
A l'IES Joan Coromines vam tindre el goig de poder comptar amb la presència del professor, poeta i crític literari Lluís Alpera.

Els alumnes més grans del centre va poder escoltar-lo parlar -entre altres coses-  de la seua obra, de la seua activitat docent als Estats Units i sobretot van tindre l'immens plaer de sentir-lo recitar alguns dels seus poemes. També va fer esment a la situació social i lingüística per la qual està passant el nostre País i a la relació personal que va tindre  amb figures universals de la nostra literatura com ara  Vicent Andrés Estellés.

La intervenció d'Alpera va ser complementada pels professors Olga Suàrez i Lluís Batalla, que també van recitar alguns poemes de l'autor i van ser els encarregats d'entrevistar-lo.

Una vetllada agradable que va arribar ben segur al cor de tots els assistents.
L'IES JOAN COROMINES LLIURA ELS PREMIS DEL CONCURS DE RELAT (dj, 8 mai 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El passat dimecres 16 d'abril, a la sala d'actes de l'IES Joan Coromines de Benicarló, va tindre lloc el lliurament dels premis corresponents al I CONCURS DE RELAT RÀPID I BREU, una iniciativa emmarcada dins del Pla de Foment de la Lectura i promoguda per la biblioteca del centre i el departament de Valencià.

L'acte va començar amb l'agraïment dels organitzadors als participants en el concurs, prop de seixanta alumnes de 4t d'ESO i de batxillerat. Aquests, una setmana abans, van haver d'improvisar, en un sol full, un relat en poc més de quaranta minuts, amb l'inconvenient afegit d'haver de fer-ho a partir d'una frase proposada en el mateix moment de començar el certamen.

Enmig d'una notable expectació, els presentadors van anar obrint les pliques que revelaven els noms dels guanyadors en les diferents modalitats:

 • En Francés, primer premi, desert
 • En Anglés, primer premi, Iván Estupiñá Martos (1 BACA)
 • En Castellà, primer premi, Dana Pérez Lluch (4 ESO C); accèssit, Ilona Kasyanchuk (1 BACA)
 • En Valencià, primer premi, Tamara Sánchez Pons (4 ESO C; accèssit, Albert Duch Febrer (2 BAHA)

Des d'aquí volem donar l'enhorabona a tots els participants, premiats o no, en este I CONCURS DE RELAT RÀPID I BREU, alhora que els animem a participar en pròximes edicions.

 

IX FIRA D'FP (dt, 6 mai 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
Amb el lema FORMA'T A CASA NOSTRA, el dimarts 13 de maig a la Plaça Constitució de Benicarló, durant tot el matí, tindrà lloc la  IX FIRA INTERCOMARCAL D'OFERTA FORMATIVA amb l'oferta de Formació Professional a casa nosta.

 

Informa't! No faltes!

 

Els departaments dels centres participants estan preparant activitats la mar d'interesants!

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El passat dimarts dia 8 una nombrosa representació dels alumnes de 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat de l'IES Joan Coromines, acompanyats pels professors dels departaments de Filosofia i d'Educació Visual i Plàstica, van desplaçar-se a Castelló per gaudir de la mostra 7.000.000.000 a l'Espai d'Art Contemporani de Castelló (EACC).

L'exposició la formaven un seguit d'instal·lacions elaborades per artistes contemporanis amb l'objectiu de fer reflexionar sobre diversos temes d'actualitat. Concretament, hi havia muntatges al voltant de la superpoblació (d'aquí el títol de 7.000.000.000, que és la població que s'estima que hi ha al planeta), l'homofòbia, la distribució desigual de la riquesa, el drama de la immigració, la crisi medioambiental, l'urbanisme desmesurat i els efectes nocius de la contaminació.

 

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Dissabte 12 d'abril, una part de l'alumnat de 1r i 2n de batxillerat de l'IES Joan Coromines va participar en la II Olimpíada de Valencià, convocada per la Universitat Jaume I.

Els estudiants van pasar el matí, juntament amb participants procendents d'altres centres de la província de Castelló, ocupats en la realització d'una sèrie de proves relacionades amb diferents aspectes de l'estudi de la llengua. L'experiència va ser molt positiva; ara queda, només, esperar els resultats.

 

FESTA PER LA LLENGUA 2014 AL COROMINES (dc, 26 mar 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

FESTA PER LA LLENGUA BENICARLÓ 2014

Del 28 de març al 6 d'abril

Programa d'actes

 

 

A LA SALA D'ACTES DEL COROMINES

 • Dilluns 31 de març a les 19.30h
  • Espectacle poètic-musical. Estellés: De mà en mà
  • A càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba
 • Dimarts 1 d'abril a les 19.30h
  • Xarrada. El valencià en perill
  • A càrrec de Vicent Pitarch, filòleg i sociolingüista
 • Dimecres 2 d'abril a les 19.30h
  • Xarrada. Les aportacions del Diccionari Normatiu Valencià
  • A càrrec de Felip Gumbau i Morera, filòleg i professor de valencià
 • Divendres 4 d'abril a les 22.30h
  • Teatre. Star Farts: la guerra de les fal·lacies
  • A càrrec de Purna Teatre: Pau Blanco i Xavi Giménez

 

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Nou programa ERASMUS +

Erasmus+ és el nou programa de la Unió Europea per a la educació, la formació, la joventut i l’esport. El programa estarà vigent des de l’1 de gener de 2014 fins el 31 de desembre de 2020 i té un pressupost total de més de 14.000 milions d’euros.

Les jornades de presentació del programa tindran lloc a Benicarló el dijous 20 de febrer, de 10 a 14h, al Mucbe.

Més informació

UNA RATLLADA DE PAISSATGES (dc, 12 feb 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

L'alumnat de 3r d'ESO presenta l'exposició UNA RATLLADA DE PAISATGES, basada en l'obra d'Eusebi Sempere, artista valencià nascut a Onil en 1923 i mort l'abril de 1985. Va rebre el premi Príncep d'Astúries de les Arts en 1983. La seua important obra, definida per l'abstracció, la geometria i la linealitat, ha servit de pretext per elaborar aquestos treballs plens de llum i colors vibrants, que exploren la vessant artística de la geometria.

Exposició virtual

Department d'Arts Plàstiques

 

 

<   1111213141516171819202122232425262728293031   >