lefttop
XARRADA guifi.net A L'IES JOAN COROMINES (dt, 3 jun 2014)

/ Informacions

Informacions
Taller DIY connecta't a guifi.net
  • Introducció a la xarxa guifi.net?
  • Alta d'un node a la pàgina web de guifi.net.
  • Configuració de l'antenna Mikrotik i Ubiquiti.
  • Lloc: Saló d'actes de l'IES Joan Coromines.
  • Dia: dijous 12 de juny
  • Hora: 19:00h
  • Ponents: professors de l'IES Joan Coromines i Associació d'usuaris guifinet Maestrat.

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Divendres passat 30 de maig es va celebrar a la Sala d'actes del Centre de Postgrau i Formació Continuada de l'UJI, l'acte de lliurament de premis de les Olimpíades Acadèmiques que aquesta Universitat convoca cada any.

Entre els finalistes cal destacar tres alumnes de l'IES JOAN COROMINES de Benicarló: IVAN PINTO HUGUET, de primer de batxillerat, guanyador del primer premi de l'Olimpíada  de Matemàtiques,i la parella formada per les alumnes SHELENA BOSCH JIMÉNEZ i LAURA RUIZ GONZÁLEZ, de segon de batxillerat, guanyadores del tercer premi de l'Olimpíada de Valencià. Acompanyats pels seus professors i els seus familiars, van rebre les medalles i diplomes que acrediten els mèrits obtinguts en aquestes proves.

Per llegir més feu clic a la barra de títol 

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Uns nombrosa representació dels alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat de l'IES Joan Coromines  van fer una excursió el passat dia 20 al Parc Natural dels Ports (o al Port, tal com l'anomena la gent del territori). La sortida va estar organitzada pel Departament de Ciències Naturals del Centre,  havent-hi col·laborat també altres departaments didàctics.

Per llegir més fes clic a la barra de títol

/ Proves d'accés a cicles

Proves d'accés a cicles
LListats DEFINITIUS i actes d'admesos i exclosos (LListats Oficials en tauler d'anuncis)

M O L T   I M P O R T A N T !!  Independentment del resultat de la prova, si voleu cursar algun cicle en aquest centre cal fer la PREINSCRIPCIÓ del 31 de maig a l'11 de juny de 2014, OBLIGATÒRIAMENT DE FORMA TELEMÀTICA. Més informació

RECORDEU: Podeu trobar tota la informació (Temaris, normativa, calendari proves, horaris proves, exemplificacions, ...) en la  Web Conselleria d'Educació

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Dissabte 10 de maig es va celebrar a l'IES la Plana de Castelló la fase provincial de la XXV Olimpíada Matemàtica, en la qual van participar 360 xiques i xics representants dels centres educatius de la província de Castelló. L’equip que aquest any 2014 representava l’IES JOAN COROMINES estava format pels  alumnes Denisa Dordea, Karim Lahmani i Víctor García de 1ESO, Rony Encalada, Pau Colàs, Víctor Monserrat, Manuel Serrano i Mohamed el Hamami de 2ESO; Luís Carlos Pinto, Mireia Prats i Lluís Lumbreras de 4ESO, i els professors Manuel Serrano Orenga i Héctor A. Gómez Aguado.

Al llarg de la jornada els alumnes van gaudir de resoldre diversos problemes que se’ls van plantejar, de manera individual o en equip. Els equips estaven formats per un alumne de cada centre.Cap a les 7.00 de la vesprada, al Palau de la Festa de Castelló, amb la presència dels pares dels participants, es va fer entrega dels diplomes de articipació i dels premis aconseguits pels alumnes. L’alumne Manuel Serrano Juan, de 2ESO va ser un dels guanyadors en la categoria de 1r Cicle d’ESO, i representarà la província de Castelló, en la fase Autonòmica de la XXV Olimpíada Matemàtica, que se celebrarà el proper 31 de maig i 1 de juny a Xest.

Enhorabona Manuel !!!

/ Convocatòria d'exàmens

Convocatòria d'exàmens

Ets alumne d'ESO?

Ja saps quan són els exàmens finals?

No te'n recordes?

Ja no tens excusa!! Fent clic en l'enllaç següent tindràs accés a aquesta informació.

Dates d'exàmens d'ESO


ABONAMENT DE LES BEQUES DEL CURS 2012-13 (dv, 23 mai 2014)

/ Beques

Beques
La Generalitat Valenciana ha abonat les ajudes per a l'adquisició de llibres de text del curs 2012-2013

Es recomane a l'alumnat beneficiari comprovar en els pròxims dies si s'ha fet efectiu l'abonament en el compte bancari indicat en la sol·licitud.

Aquells beneficiaris que no hagen percebut la transferència, han de acudir al Centre per a demanar revisió del compte bancari.

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

BIANKA MONTES, alumna de Religió de 1er d'ESO del IES Joan Coromines, ha resultat finalista per la diòcesi de Tortosa en el XV Concurs Bíblic de Dibuix, que s'organitza per part de la Federació de Cristians de Catalunya.

Han estat un total de 22.138 els dibuixos presentats en les diverses diòcesis i modalitats. De tots ells, s'han premiat al voltant de 70 dibuixos. Bianka ha quedat entre els 8 guanyadors de la nostra diòcesi.

Enhorabona!!

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El dijous, 20 de març, es va celebrar a la Comunitat Valenciana la XIX edició de la prova CANGUR de Matemàtiques, en la qual van participar quasi 5000 xics i xiques representants dels centres educatius de tota la Comunitat. L’equip que aquest any 2014 presentava l’IES JOAN COROMINES estava format pels alumnes Luís Carlos Pinto, Mireia Prats, Albert Miñana i Lluís Lumbreras de 4ESO i Ivan Estupiñà i Ivan Pinto de 1BAT, i els professors Héctor A. Gómez Aguado i Manuel Serrano Orenga. Els alumnes van fer la prova en l'IES Els Ports de Morella.

L’alumne Ivan Pinto Huguet va ser un dels guanyadors en el nivell 3 (1r Batxillerat). Aquest premi el rebrà el proper divendres 23 de maig a l'Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Aquest no és l’únic premi que Iván Pinto rep en aquest curs 2013/2014 enuna competició d’habilitats matemàtiques, ja que el 17 de gener va guanyar a l'UJI de Castelló la fase provincial de la 50a Olimpíada Matemàtica Espanyola.

L'IES JOAN COROMINES A LA IX FIRA D'FP (dt, 20 mai 2015)

/ Formació Professional

Formació Professional

El dimarts 5 d'abril de 2014 va tenir lloc la novena convocatòria de la Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa comarcal, que amb el lema “Forma't a casa nostra”, es va organitzant en anys alternatius a Benicarló i a Vinaròs. Aquest any tocava a Benicarló. L'IES JOAN COROMINES no va faltar a la cita i va acudir amb les seues tres famílies de Formació Professional: Informàtica i Comunicacions, Administració i Finances i Edificació i Obra Civil. Durant tot el matí es fa donar informació a tots els assistents que es van interessar en les diferents modalitats d'ensenyament en FP i la manera d'accedir als estudis. El bon temps va afavorir el desenvolupament de la Fira i l'afluència d'interessats.

Veure l'àlbum de fotos

<   1112131323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626373   >